Portfolio

Bekijk hier de projecten en opdrachten van Visionaira.

BabZ Thuiszorg

Visonaira heeft de merkstrategie en transitie van B.a.B Zorg naar BabZ ontwikkelt en gerealiseerd. Lees meer

EDCETERA Bouw- en aannemersbedrijf

Voor aannemersbedrijf Edcetera (voorheen Leemans onderhoud) heeft Visionaira de gehele marketing gerenoveerd. De bedrijfsnaam, identiteit, positionering tot website zijn vernieuwd! Vanaf nu mag eigenaar Eddy Leeman zich trotse eigenaar van Edcetera Bouw- en Aannemersbedrijf noemen.

Signus

Als medeoprichter van startup Signus Inflatables heeft Visionaira de identity en strategie van het merk ontwikkeld. Daarnaast was Visionaira  verantwoordelijk voor de totale marketing en communicatie van het merk Signus in zowel de Nederlandse als internationale markt.

Wrap & Go

Wrap and Go heeft voor een niche doelgroep een nieuwe strategie en positionering gekozen. Het bedrijf heeft Visionaira ingeschakeld om een template ven aantal style elementen voor teslacarwrap.nl te realiseren.

Gerechtsdeurwaarders VDVHP

Voor Gerechtsdeurwaarderskantoor van der Velde, van Hal & Peers is een nieuwe website gerealiseerd. Het bedrijf heeft Visionaira ingeschakeld om een nieuwe website te realiseren met online betaalmogelijkheid die ook nog eens gebruiksvriendelijk is voor drie doelgroepen.

ZIN Om te werken

ZIN Schakelt Visionaira regelmatig in voor marketing- en communicatie opdrachten. Van focussessies tot het schrijven van vacatures.

ABS Den Elzen (huidig project)

Op dit moment werkt Visionaira aan de marketingstrategie, transitie en implementatie voor autoschadehersteller ABS Den Elzen.

Gransjean

Gransjean, Delicatessen winkel en wijn specialist aan de Bankastraat in Den Haag, heeft de hulp van Visionaira ingeroepen om de strategie van verschillende  communicatie uitingen te ontwikkelen. 

Royal Shipper (lopend project)

Marketingstrategie en positionering in ontwikkeling voor startup Royal Shipper.

ZuidWest-7

Voor een nieuw vastgoedproject in Hoogvliet heeft projectontwikkelaar Zuidwest-7 Visionaira ingeschakeld voor de ontwikkeling van het concept en de visie van het project. Vervolgens is er voor de gemeente en stakeholders een document gerealiseerd met de presentatie voor dit unieke project.

Signus 3D design tool

Voor de klanten van Signus is er een handige 3D design applicatie op de website gerealiseerd. Visionaira was verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, projectmanagement en ontwerp.

Berichten ontvangen over portfolio updates?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang updates en nieuws.

Call Now Button